Palautuskäytäntö

PERUUTUKSET TAI MUUTOKSET

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa tilauksesi, voit tehdä sen edellyttäen, että tilaus tehdään 24 tunnin kuluessa.

Ymmärräthän, että emme voi peruuttaa tilausta tai tehdä muutoksia yli 24 tuntia maksun vahvistamisen jälkeen, koska teemme parhaamme käsitelläksemme ja lähettääksemme tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Emme ole vastuussa virheellisestä osoitteesta tai muista virheellisistä tiedoista, jotka asiakas antaa kassaprosessin aikana ja jotka johtavat pakettien katoamiseen tai siihen, että kuriiripalveluyritykset eivät toimita niitä.

Asiakkaan vastuulla on tarkistaa verkkosivustollamme annetut ja tilausvahvistussivulla näkyvät tiedot.

Lähetä meille välittömästi sähköpostia osoitteeseen support@boldaek.com, jos olet huomannut virheellisiä tietoja, haluat tehdä muutoksia tai peruuttaa tilauksen.

PALAUTUS TAI VAIHTO

Voit palauttaa tilauksesi 60 päivän kuluessa siitä, kun se on toimitettu osoitteeseesi (seurantatietojen mukaan), hyvitystä tai vaihtoa varten. Valitettavasti emme voi tarjota sinulle hyvitystä tai vaihtoa, jos ostoksesta on kulunut 60 päivää.

Jos meille on sattunut virhe (esim. väärä malli, puutteelliset osat jne.) tai jos tuote on saapunut vahingoittuneena, korjaamme sen ilman lisäkustannuksia sinulle.

Muusta syystä sinun on lähetettävä tuote takaisin meille, ja koska tarjoamme kaikille asiakkaille ilmaisen toimituksen ostohetkellä (jos mahdollista), sinun on maksettava tähän liittyvät toimitus- ja käsittelykulut. Tuotteen on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen sait, ja sen on myös oltava alkuperäisessä tai vastaavassa pakkauksessa.

Kun palautus on vastaanotettu ja tarkastettu, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa ilmoitamme, että olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen (tuotteet). Lähetämme sinulle myös sähköpostin, jossa ilmoitamme, käsitelläänkö palautus kokonaan vai osittain.

PALAUTUKSET

Palautukset käsitellään välittömästi, kun saat meiltä palautusvahvistussähköpostin tai palautuskuitin. Joissakin tilanteissa myönnetään vain osittainen palautus (jos mahdollista). Näihin kuuluvat muun muassa seuraavat tapaukset:

- Kaikki tuotteet, jotka on palautettu muussa kuin alkuperäisessä kunnossa, jotka ovat vahingoittuneet tai joista puuttuu osia syistä, jotka eivät johdu meidän virheestämme.

- Kaikki tuotteet, jotka on palautettu yli 60 päivää toimituksen jälkeen.

Palautetun summan näkyminen tililläsi tai luottokorttitililläsi kestää pankistasi riippuen 5-10 pankkipäivää.

Jos et ole saanut palautusta tämän ajan kuluttua, ota yhteyttä pankkiisi, sillä joskus on käsittelyaikaa ennen kuin palautussumma kirjataan.

HYLÄTTY TOIMITUS

Emme anna palautuksia tilauksista, jotka on hylätty toimituksen aikana, ennen kuin verkkoseurantatiedot osoittavat, että se on onnistuneesti palautettu varastollemme.

Tämä johtuu siitä, että jotkin rahtikuriirit ohjaavat toimituksen virheellisesti takaisin varastollemme, jolloin tavarat katoavat kokonaan. Siksi suosimme palautusten luomista sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteen.

LISÄTIETOJA

Tilaukseen liittyvistä olosuhteista riippuen Boldaek™ pidättää itsellään oikeuden myöntää tai päättää, onko täysi hyvitys, osittainen hyvitys tai vaihto tarpeen, sillä jokainen asiakastilanne on erilainen ja sitä on käsiteltävä yksilöllisesti.