Ehdot ja edellytykset

Yrityksen tiedot:

MLX MEDIA
122 rue Amelot
Pariisi 75011
Ranska

Registreringsnummer: 94806491000011

Jäljempänä "yhtiö".

Maksutavat
Yritys hyväksyy maksuvälineinä VISA, VISA Electron, Mastercard ja JCB. Maksu veloitetaan tililtäsi vasta, kun tuote lähetetään.

Kaikki summat ovat Tanskan kruunuina. Tanskan kruunuina ja sisältävät arvonlisäveron.

Yritys käyttää hyväksyttyä maksupalvelinta, joka salaa kaikki korttitietosi SSL-protokollalla (Secure Socket Layer). Tämä tarkoittaa, että tietojasi ei voida lukea.

Toimitus
Toimitus Yritys toimittaa kaikkina arkipäivinä ennen klo 12.00 tehdyillä tilauksilla. 95 % tilauksistamme toimitetaan yleensä 10-13 päivän toimitusajalla, ja ne lähetetään Tanskassa Kastrupissa sijaitsevasta varastostamme, muut toimitusajat ilmoitetaan tuotesivullamme välilehdellä "Toimitus".

Valitusoikeus
Takuu on 2 vuotta Tanskan tavaranmyyntilain mukaisesti. Reklamaatio-oikeutemme koskee materiaali- ja/tai valmistusvirheitä.

Takuu ei koske tuotteen/palvelun virheellisestä käytöstä johtuvia vikoja tai vahinkoja.

Yritys korvaa palautuskustannukset kohtuullisessa määrin.

Tuotetta palautettaessa

Ota yhteyttä ja lähetä valitukset osoitteeseen:

Yllä olevaan osoitteeseen kohdassa "Yrityksen tiedot".

Postiennakkopaketteja ei hyväksytä.

Palautukset
Jos palautuksesta on sovittu, lähetä pankkitietosi, jotta voimme siirtää sovitun summan.

Peruuttamisoikeus
Verkkokaupastamme ostetuilla tavaroilla on 14 päivän peruutusoikeus. Määräaika lasketaan siitä päivästä, jona vastaanotat tilauksen.

Sinun on itse maksettava palautuskulut.

Peruutuksesta on ilmoitettava meille viimeistään 14 päivän kuluessa ostosta, ja sinun on palautettava lähetys viimeistään 14 päivän kuluttua peruutuksesta.

Tuotteen kunto palautettaessa
Olet vastuussa vain tavaran arvon alenemisesta, joka johtuu muusta kuin tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi tarpeellisesta käsittelystä. Toisin sanoen voit kokeilla tuotetta samalla tavalla kuin jos kokeilisit sitä fyysisessä myymälässä.

Jos tuotetta on testattu edellä kuvatun lisäksi, pidämme sitä käytettynä, mikä tarkoittaa, että jos osto peruutetaan, saat vain osan tai et saa lainkaan ostosummaa, riippuen tuotteen kaupallisesta arvosta.

Saadaksesi täyden hyvityksen sinun on toimittava samoin kuin fyysisessä myymälässä. Voit testata tuotetta, mutta et voi käyttää sitä.