Toimitus

TOIMITUS

Ellei tuotesivulla toisin mainita, toimitamme tuotteita yli 200 maahan maailmanlaajuisesti. Huomioithan kuitenkin, että meillä voi olla ongelmia toimitusten kanssa syrjäisillä alueilla sijaitseviin maihin.

Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, jos tilaustasi ei voida toimittaa maahasi, ja saat täyden hyvityksen.

Pyrimme parhaamme mukaan lähettämään tilaukset 24 tunnin kuluessa lähettämisestä. Kun tilauksesi on lähetetty, lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on seurantanumero ja linkki tilauksesi seurantaan.

Tarkista aina roskaposti- tai roskapostikansiosta sähköpostipäivityksemme. Jos käytät Gmailia, tarkista Promotions-välilehti.

Jos et ole saanut seurantanumeron sisältävää sähköpostia 72 tunnin kuluttua tilauksesta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@boldaek.com, jotta voimme tarkistaa sen puolestasi.

TOIMITUSAJAT

Keskimääräiset toimitusajat on esitetty alla.

Tanska: 12-16 arkipäivää

Tuotteet saapuvat usein aikaisemmin.

Jos olet odottanut ilmoitettujen toimitusaikojen jälkeen etkä ole vieläkään saanut tilaustasi meiltä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@boldaek.com, niin tutkimme asian mahdollisimman pian. Autamme sinua ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

*** COVID-19 PÄIVITYS:

COVID-19-pandemian vuoksi voit odottaa lisäviivästyksiä edellä mainittujen odotettujen aikataulujen lisäksi.

Nämä aikataulut on arvioitu, kun yritykset ja kuljetusliikkeet (esim. paikallinen posti) toimivat vakiintuneesti.

Emme voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti paikallinen postitoimistosi voi vastaanottaa, käsitellä ja lähettää pakettisi, sillä niillä voi olla käytössä tiettyjä järjestelmiä työntekijöiden suojelemiseksi.

Jos pakettisi toimitus kestää epätodennäköisesti kauemmin kuin edellä mainitut odotetut toimitusajat, sinulle ilmoitetaan siitä sähköpostitse.

USEAT LÄHETYKSET

Tilaamiesi tuotteiden määrästä riippuen voi olla tarpeen lähettää tuotteet erillisinä paketteina, jos kaikki tuotteet eivät mahdu yhteen pakettiin. Ne saattavat saapua erillisissä paketeissa eri aikaan määritellyn toimitusajan sisällä.

Älä huolehdi, jos et saa kaikkia tuotteita kerralla, ja lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@boldaek.com saadaksesi lisää seurantatietoja tilauksestasi (jos et ole saanut sitä).

TULLIMENETTELYT

Huomioithan, että olet vastuussa kaikista ylimääräisistä tullimaksuista tai veroista, jotka voidaan periä tuonnin yhteydessä. Kansainväliset verot ja tullimaksut eivät sisälly tilaukseesi, ja ne on maksettava ennen toimitusta, jos niitä sovelletaan.

Tullien ja verojen kustannuksia säätelee maasi tulliviranomainen, eikä Boldaek™ määrittele tai peri niitä.

TILAUKSEN SEURANTA

Voit seurata tilaustasi tilauksen seurantasivullamme.

Jos et pysty seuraamaan tietoja oikein tällä sivulla, voit vaihtoehtoisesti käyttää alla olevia seurantasivuja.

https://www.17track.net/en

Jos sinulla on edelleen ongelmia tilauksesi seurannassa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen support@boldaek.com, niin teemme parhaamme saadaksemme sinulle tiedot.

PUUTTUVAT PAKETIT

Jos seurantanumero osoittaa, että tuote(t) on toimitettu asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Suosittelemme, että asiakas ottaa yhteyttä paikalliseen postitoimistoonsa ja tiedustelee, mihin paketti on toimitettu.

Palautuksia tai alennuksia ei anneta tuotteista, jotka näyttävät tulleen onnistuneesti toimitetuiksi. Emme ole vastuussa asiakkaiden antamista virheellisistä osoitetiedoista tai kuriiripalveluyritysten epäonnistuneista toimitusyrityksistä.

Suosittelemme aina tarkistamaan kiinteistösi ympäristön tai naapurit varmistaaksesi, ettei paketti ole päätynyt väärään paikkaan.

Jos epäilet, että pakettisi on varastettu, voit ilmoittaa siitä paikalliselle kuriiripalvelulle ja paikalliselle poliisille.

PAKETTIEN HYLKÄÄMINEN

Vaikka järjestämme palautuksen mieluiten sen jälkeen, kun olet vastaanottanut tuotteen, emme maksa palautusta, jos kieltäydyt toimittamasta tilaustasi ennen kuin tuote(t) on palautettu varastollemme.

Lisäksi meidän on perittävä takaisin tai pidätettävä toimituskulut palautettavasta summasta.

LISÄYS

Jos tilaat Boldaek™:lta, sitoudut odottamaan tässä palautusehdossa, tilausvahvistuksessa ja toimitusvahvistussähköpostissa ilmoitettujen toimitusaikojen puitteissa.