Käyttöehdot

KATSAUS
Tätä verkkosivustoa ylläpitää Boldaek™. Koko sivustolla termit "me", "meitä" ja "meidän" viittaavat Boldaek™:ään.

Boldaek™ tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut, sinulle, käyttäjälle, sillä edellytyksellä, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

Vierailemalla verkkosivustollamme ja/tai ostamalla meiltä jotakin, sitoudut "Palveluumme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ja edellytyksiä ("Palveluehdot", "Ehdot"), mukaan lukien lisäehdot ja -käytännöt, joihin viitataan tässä ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Näitä Palveluehtoja sovelletaan kaikkiin Sivuston käyttäjiin, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaajia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen sivustolle pääsyä tai sen käyttöä. Käyttäessäsi tai käyttäessäsi mitä tahansa sivuston osaa hyväksyt näiden käyttöehtojen noudattamisen. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää Sivustoa tai käyttää mitään palveluita. Jos näitä Palveluehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyminen rajoittuu nimenomaisesti näihin Palveluehtoihin.

Palveluehdot koskevat myös kaikkia uusia ominaisuuksia tai työkaluja, jotka lisätään nykyiseen kauppaan. Voit tarkastella käyttöehtojen uusinta versiota milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä käyttöehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollamme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat sivuston käyttöä tai pääsyä sen jälkeen, kun muutokset on julkaistu, hyväksyt kyseiset muutokset.

Myymäläämme isännöi Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

OSIO 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT
Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi tai -provinssissasi ja että olet antanut meille suostumuksesi siihen, että alaikäiset huollettavasi voivat käyttää tätä verkkosivustoa.
Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä saa palvelua käyttäessäsi rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslait).
Et saa lähettää matoja, viruksia tai muuta tuhoavaa koodia.
Ehtojen rikkominen johtaa Palvelun välittömään irtisanomiseen.

2 JAKSO - YLEISET EHDOT
Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa henkilöltä mistä tahansa syystä milloin tahansa.
Ymmärrät, että sisältösi (luottokorttitietoja lukuun ottamatta) saatetaan lähettää salaamattomana ja että siihen voi liittyä (a) siirtoja eri verkkojen kautta ja (b) muutoksia, joilla pyritään mukauttamaan ja mukauttamaan liitäntäverkkojen tai -laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen välityksellä tapahtuvan siirron aikana.
Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymästä tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai mitään yhteyttä verkkosivustolla, jonka kautta palvelua tarjotaan, ilman meiltä saatua nimenomaista kirjallista lupaa.
Tässä Sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty vain tarkoituksenmukaisuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin Ehtoihin.

KOHTA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJANTASAISUUS
Emme ole vastuussa siitä, jos tällä verkkosivustolla saataville asetetut tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän verkkosivuston aineisto on tarkoitettu vain yleistiedoksi, eikä sitä pidä käyttää ainoana perusteena päätösten tekemiselle ilman, että tutustutaan ensisijaisiin, tarkempiin, täydellisempiin tai ajantasaisempiin tietolähteisiin. Tämän verkkosivuston aineistoon luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.
Tämä verkkosivusto saattaa sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla, ja ne on tarkoitettu vain tiedoksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään verkkosivustomme tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata verkkosivustomme muutoksia.

KOHTA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET
Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) tai lopettaa sen käytön ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa.
Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muuttamisesta, hinnanmuutoksesta, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

OSA 5 - TUOTTEET TAI PALVELUT (tarvittaessa)
Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkossa Sivuston kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautusehtojemme mukaisesti.
Olemme tehneet parhaamme esittääksemme mahdollisimman tarkasti myymälässä näkyvien tuotteidemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että tietokoneen näytölläsi näkyvä väri on tarkka.
Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Tuotteiden kuvauksia tai hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat tuote- tai palvelutarjoukset ovat mitättömiä siellä, missä ne ovat kiellettyjä.
Emme takaa, että ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että palvelussa olevat virheet korjataan.

OSIO 6 - LASKUTUS- JA TILITIETOJEN OIKEELLISUUS
Pidätämme oikeuden kieltäytyä kaikista meille tekemistäsi tilauksista. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa henkilö-, kotitalous- tai tilauskohtaisesti ostettuja määriä. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä, luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksia tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekemisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka oman arviomme mukaan näyttävät jälleenmyyjien, jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilitietosi ja muut tietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumisajat, viipymättä, jotta voimme suorittaa maksutapahtumat ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä.

Voit lukea tarkemmin palautuskäytännöstämme.

KOHTA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT
Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo tai joihin emme voi vaikuttaa.
Hyväksyt ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman mitään hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu tai liittyy kolmansien osapuolten valinnaisten työkalujen käyttöön.
Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että tunnet ja hyväksyt ehdot, joilla kyseinen kolmannen osapuolen tarjoaja tai tarjoajat asettavat työkaluja saataville.
Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja/tai ominaisuuksia Sivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja/tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.

KOHTA 8 - LINKIT KOLMANSIIN OSAPUOLIIN
Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaalia.
Tällä Sivustolla olevat kolmansien osapuolten linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai oikeellisuuden tutkimisesta tai arvioimisesta, emmekä takaa emmekä ole vastuussa kolmansilta osapuolilta peräisin olevasta materiaalista tai verkkosivustoista tai mistään muusta kolmansien osapuolten materiaalista, tuotteista tai palveluista.
Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vammoista, jotka liittyvät kolmansien osapuolten verkkosivustojen yhteydessä tehtyjen tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön tai muiden tapahtumien ostamiseen tai käyttöön. Tutustu kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käytäntöihin huolellisesti ja varmista, että ymmärrät ne ennen liiketoimen tekemistä. Kolmannen osapuolen tuotteisiin liittyvät valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

KOHTA 9 - KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT ILMOITUKSET
Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä erityisiä lähetyksiä (esim. kilpailuehdotuksia) tai luovia ideoita, ehdotuksia, ehdotuksia, suunnitelmia tai muuta materiaalia verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavoin (yhteisesti "Kommentit") ilman pyyntöämme, hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muutoin käyttää lähettämiäsi Kommentteja missä tahansa mediassa milloin tahansa ja rajoituksetta. Meillä ei ole eikä meillä ole velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisina, (2) maksaa korvausta kommenteista tai (3) vastata kommentteihin.
Voimme, mutta emme ole velvollisia, valvomaan, muokkaamaan tai poistamaan sisältöä, jonka päätämme oman harkintamme mukaan olevan lainvastaista, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, kunnianloukkaavaa, panettelevaa, pornografista, säädytöntä tai muutoin paheksuttavaa tai joka loukkaa jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.
Sitoudut siihen, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, yksityisyys, persoonallisuus tai muut henkilökohtaiset tai omistusoikeudet. Sitoudut myös siihen, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muutoin lainvastaista, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esiintyä toisena henkilönä tai muutoin johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ota mitään vastuuta mistään sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista.

KOHTA 10 - HENKILÖTIEDOT
Henkilökohtaisten tietojen antaminen Kaupan kautta on tietosuojakäytäntömme alaista.

11 JAKSO - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT
Sivustollamme tai palvelussa saattaa toisinaan olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja, milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta (myös sen jälkeen, kun olet tehnyt tilauksen).
Emme ole velvollisia päivittämään, muuttamaan tai selventämään mitään Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, ellei laki sitä vaadi. Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla käytetyn päivitys- tai päivityspäivämäärän ei pidä katsoa tarkoittavan, että kaikkia Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja on muutettu tai päivitetty.


KOHTA 12 - KIELLETYT KÄYTTÖTARKOITUKSET
Palveluehdoissa esitettyjen muiden kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä Sivustoa tai sen sisältöä: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) kehottamaan muita suorittamaan laittomia tekoja tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkomaan kansainvälisiä, liittovaltion, maakuntien tai osavaltioiden määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) rikkoa tai loukata immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistella, pahoinpidellä, loukata, loukata, vahingoittaa, häpäistä, panetella, herjata, herjata, halventaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella. (f) toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai välittää viruksia tai muunlaista haitallista koodia, jota käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuuteen tai toimintaan; (h) kerätä tai jäljittää toisten henkilötietoja; (i) roskapostittaa, phishata, phishata, pharmata, pharmata, pretextata, spiderata, crawlata tai scrapeata; (j) säädyttömiin tai moraalittomiin tarkoituksiin; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin tietoturvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston käytön minkä tahansa kielletyn käyttötarkoituksen rikkomisen vuoksi.

KOHTA 13 - VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITTAMINEN
Emme takaa, edusta tai takaa, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa Palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa Palvelun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta sinulle.
Suostut nimenomaisesti siihen, että Palvelun käyttäminen tai käyttämättömyys Palvelun käyttämiseen on täysin omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle Palvelun kautta tarjotut tuotteet ja palvelut tarjotaan (ellei me nimenomaisesti toisin mainita) "sellaisena kuin se on" ja "sellaisena kuin se on saatavilla" käyttöösi ilman minkäänlaisia nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia, takuita tai ehtoja, mukaan lukien kaikki epäsuorat takuut tai ehdot, jotka koskevat kauppakelpoisuutta, myyntikelpoisuutta, soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyttä, omistusoikeutta ja loukkaamattomuutta.
Boldaek™, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingosta, menetyksestä, vaatimuksesta tai mistään suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rangaistusluonteisesta, erityisestä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, korvauskustannukset tai muut vastaavanlaiset vahingot, riippumatta siitä, perustuvatko ne sopimukseen, vahingonkorvausvelvollisuuteen (mukaan lukien huolimattomuus), vastuuseen tai muuhun, jotka johtuvat Palvelun tai Palvelun avulla hankittujen tuotteiden käytöstä tai muista väitteistä, jotka liittyvät millään tavalla Palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai laiminlyönnit missä tahansa Sisällössä tai minkä tahansa menetyksen tai vahingon, joka on aiheutunut Palvelun tai minkä tahansa Palvelun tai minkä tahansa Sisällön (tai tuotteen) käytöstä, joka on lähetetty, välitetty tai muutoin asetettu saataville Palvelun kautta, vaikka niiden mahdollisuudesta olisi ilmoitettu. Koska joissakin valtioissa tai lainkäyttöalueilla ei sallita välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa valtioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoittuu lain sallimaan enimmäismäärään.

KOHTA 14 - VAHINGONKORVAUS
Sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään Boldaek™:n ja emoyhtiömme, tytäryhtiömme, tytäryhtiömme, yhteistyökumppanimme, toimihenkilömme, johtajamme, edustajamme, toimeksisaajamme, lisenssinantajamme, lisenssinantajamme, palveluntarjoajamme, alihankkijamme, toimittajamme, harjoittelijamme ja työntekijämme vahingoittumattomina kaikilta vaatimuksilta tai vaatimuksilta, kohtuulliset asianajokulut mukaan lukien, jotka kolmas osapuoli on esittänyt, jotka johtuvat näiden käyttöehtojen tai niihin viittauksina sisältyvien asiakirjojen rikkomisestasi, tai siitä, että olet loukannut mitä tahansa lakia tai jonkin kolmannen osapuolen oikeuksia.

15 JAKSO - EROTETTAVUUS
Jos jokin näiden käyttöehtojen määräys katsotaan laittomaksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan irrotettavaksi näistä käyttöehdoista, eikä tällainen päätös vaikuta muiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

KOHTA 16 - IRTISANOMINEN
Ennen irtisanomispäivää syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät kaikilta osin tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeenkin.
Nämä Palveluehdot ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat verkkosivustomme käytön.
Jos et yksinomaisen arviomme mukaan noudata tai epäilemme, että et ole noudattanut mitään näiden käyttöehtojen ehtoa tai määräystä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista irtisanomispäivään asti ja sen jälkeen, ja/tai voimme vastaavasti evätä sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin).

KOHTA 17 - KOKO SOPIMUS
Se, että emme käytä tai pane täytäntöön mitään näiden käyttöehtojen oikeutta tai määräystä, ei merkitse luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.
Nämä Palveluehdot ja kaikki tällä sivustolla tai Palvelun yhteydessä julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillämme, ja ne ohjaavat Palvelun käyttöäsi ja syrjäyttävät kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, tiedonannot ja ehdotukset, suulliset tai kirjalliset, sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kaikki aiemmat versiot Palveluehdoista).
Näiden Palveluehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tulkita niiden laatijaa vastaan.

KOHTA 18 - SOVELLETTAVA LAKI
Näihin käyttöehtoihin ja kaikkiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle palveluita, sovelletaan Kanadan lakeja ja niitä tulkitaan Kanadan lakien mukaisesti.

KOHTA 19 - PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET
Voit tarkistaa Palveluehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.
Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollamme. On sinun vastuullasi tarkistaa sivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat sivustomme tai palvelumme käyttöä tai käyttämistä sen jälkeen, kun näihin käyttöehtoihin on tehty muutoksia, hyväksyt kyseiset muutokset.

KOHTA 20 - YHTEYSTIEDOT
Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen support@boldaek.com.